November 15, 2011

Kaneelised biscottid

Need kaneeli-sõpradele meelepärased biscottid ei ole nii kõvad kui seda tavapäraselt biscottid on. 
Suurepärased küpsised tee kõrvale krõbistada.



KANEELI BISCOTTID

250g jahu
1,5tl kaneeli
1tl küpsetuspulbrit
näputäis soola
135g suhkrut
85g võid
1 muna
1 munakollane
1tl vanilliekstrakti

Peale:
40g suhkrut
1tl kaneeli

Sega kuivained omavahel.
Vahusta või suhkruga, lisa edasi vahustades muna ja munakollane.
Lisa kuivained, sega ühtlaseks tainaks.
Vormi tainas üheks suureks või kaheks väiksemaks pätsiks.
Aseta küpsetuspaberiga kaetud ahjuplaadile, pintselda lahtiklopitud munaga ja raputa peale kaneelisuhkur.
Küpseta 180-kraadises ahjus u.25-30 minutit.
Võta pätsike/sed ahjust, jahuta maha ja lõika terava noaga u.2cm laiusteks viiludeks.
Aseta küpsised ahjuplaadile ja küpseta veel u.15 minutit.

Retsept pärineb: http://allrecipes.com

                                                                                                       

1 comment:

  1. Hästi kena foto on, sobiks ideaalselt kaunistama mõnda toiduajakirja :)

    ReplyDelete

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...