Vahelduseks tavapärastele pontsakatele hapupiimapannkookidele või õhukesetele kreppidele soovitaksin proovida hoopis kakaoga õhukesi ülepannikooke!
Maitsevad justkui rohke šokolaadiga pannkoogid. Eriti maitsvad on koos kirsimoosiga või siis sügavkülmast võetud kirssidega kiirelt tehtud kirsikastmega. Ja kõrvale on kohustuslik juua külma piima, mmm... kui mõnus suutäis pühapäeva hommikuks.
KAKAOPANNKOOGID KIRSIKASTMEGA
2 muna
4dl piima
2dl jahu
4spl kakaod
3spl suhkrut
näputäis soola
KIRSIKASTE:
u.200g (külmutatud)kirsse
1dl vett
1-2spl maisitärklist
maitse järgi (u.4spl) suhkrut
Sega omavahel jahu, kakao, suhkur, sool.
Lisa piim, viimasena sega juurde lahtiklopitud munad.
Lase tainal pool tundi külmikus seista.
Prae pannil õlis pannkoogid.
Kastmeks vala potti külmutatud kirsid, vesi ja suhkur.
Kuumuta keemiseni, lisa tärklis, sega ühtlaseks.
Tõsta tulelt ja serveeri pannkooke kirsikastme ja klaasi piimaga.
Kui mitmele inimesele selle retsepti järgi pannkooke jagub?
ReplyDeleteTere, kahjuks ei oska öelda täpset pannkookide arvu, kuid arvan, et umbes kolmele sööjale peaks neid jaguma.
DeleteTegin neid täna hommikul ja pean ütlema, et need on ülimalt maitsvad! Pole ammu nii head hommikusööki saanud! Minu meelest sobiksid need pannkoogid eriti hästi Valentinipäevahommikuks. Kasutasin tavalise jahu asemel täistera speltajahu ning ka selle jahuga olid need suurepärased!
Delete