August 30, 2012

Kamakreemiga mustika rullbiskviit


Kuniks veel mustikaid jagub, tuleb neist viimast võtta ja kasutada magustoitude tegemisel ära.
Valmis rullbiskviit värskete mustikatega ja kama-kohupiima vahukoorekreemiga.
Kama sobib imehästi magusate mustikatega, luues maitsva maitsekoosluse.
Seega üks hästi lihtsalt valmiv argiõhtu dessert, mis on mõnus kerge mahlane amps, soovitan proovida!


MUSTIKA RULLBISKVIIT KAMAKREEMIGA

Biskviit:
4 muna
100g suhkrut
1dl jahu
1dl kartulitärklist
1tl küpsetuspulbrit

Kreem:
2dl vahukoort
300g kohupiimapastat
3spl suhkrut
3spl kamajahu
u.250g mustikaid

Biskviidiks vahusta munad suhkruga heledaks vahuks.
Sõelu juurde omavahel segatud kuivained.
Vala tainas küpsetuspaberiga kaetud ahjuplaadile.
Küpseta 225-kraadises ahjus u.7-8minutit.
Võta biskviit ahjust ja kummuta puhtale küpsetuspaberile, 
eemalda ettevaatlikult biskviidi küljest küpsetuspaber.
Kreemiks vahusta vahukoor suhkruga, lisa kohupiimapasta ja kama, sega ühtlaseks.
Tõsta kreem jahtunud biskviidile, kata mustikatega.
Keera biskviit rulli, tõsta vähemalt kaheks tunniks külmikusse.



No comments:

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...