Ikka kõrvitsalainel, seekord üks lihtne ja maitsev magusroog. Kõrvitsale seltsiks õunad, kaneel ja pruun suhkur-kokku maitsev kreem koos kohupiimapasta ja vahukoorega. Seda magusroaga söövad isuga ka need, kes muidu kõrvitsa sööjad ei ole.
KÕRVITSA-KÜPSISE MAGUSTOIT
u.200g kõrvitsat
u.2 õuna
1,5spl võid
1tl kaneeli
1sl sidrunimahla
3-5spl (pruuni) suhkrut
2dl vahukoort
300g kohupiimapastat
u. 12 šokolaadiküpsist
Haki kõrvits ja õunad kuubikuteks, piserda peale sidrunimahl.
Vala pannile, lisa või, kaneel ja suhkur, hauta pannil aeg-ajalt segades u.10-12.minutit.
Jahuta ja püreeri ühtlaseks massiks.
Vahusta vahukoor, sega juurde kohupiimapasta ja püreeritud kõrvitsa-õunapüree.
Võta neli magustoidupokaali ja tõsta iga pokaali põhja u.kaks tl kreemi, pudista peale üks šokolaadiküpsis.
Tee nii veel kaks kihti.
Tõsta pokaalid paariks tunniks külmikusse tahenema.
No comments:
Post a Comment