April 12, 2016

Juustukeeks


See juustune keeks viib lausa keele alla kui on veel veidi soe. Ideaalne näiteks nädalavahetuse hommikulauale nii iseseisva ampsuna kui ka nt. leiva-saia asendajana. 
Taina kokku segamine valmib samuti lihtsalt ja kiirelt. Kindlasti kasuta tugevamaitselist juustu, et juustust maitset tunda jääks. 



JUUSTUKEEKS

3 muna
1 tl suhkrut
0,5 tl soola
200 g maitsestamata jogurtit
200 g jahu
1 tl küpsetuspulbrit
200 g riivitud tugevamaitselist juustu (cheddar)
soovi korral 1 sl köömneid


Vahusta munad suhkru ja soolaga. Lisa maitsestamata jogurt, küpsetuspulbriga segatud jahu, riivitud juust (jäta veidi juustu pealepuistamiseks) ja köömned. Sega läbi ja vala tainas võiga määritud keeksivormi. Puista peale ülejäänud riivitud juust. Küpseta eelsoojendatud ahjus 175 kraadi juures 45 minutit.


1 comment:

  1. See on üks minu lemmikretsept. Eriti meeldib mulle köömnetega variant. Proovi keeksi järgmisel päeval röstida - imehea!

    ReplyDelete

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...