January 4, 2016

Juustuküpsised ja koogikalendri loos


Head uut aastat kallid blogi lugejad!

Seekord jagan hästi lihtsalt valmivate soolaste küpsiste retsepti. Need juustused küpsised on kindlasti meelepärased kõikidele meestele. Väga mõnusad krõbedad küpsised soolaseks näksimiseks.


NIGELLA JUUSTUKÜPSISED

100 g juustu
25 g pehmet võid
50 g jahu, kasutasin rukkipüüli
0,25 tl küpsetuspulbrit

Pane koostisained kaussi ja näpi tainas ühtlaseks, seejärel mätsi palliks. Kui kasutad köögikombaini, kalla kõik koostisained lihtsalt köögikombaini ja sega ühtlaseks.
Tõsta tainapall 15 minutiks külma. Rulli tainas jahuga üle puistatud laual umbes 3 mm paksuseks ja lõika vormi abil välja väiksed küpsised. Tõsta ahjuplaadile ja küpseta 200-kraadises eelkuumutatud ahjus 10-12 minutit.
Sellest kogusest saab ühe plaaditäie.

Retsept: Perenaine.ee



Nii nagu eelminegi aasta, tegin ka sel aastal oma magusatest toidufotodest koos retseptidega kalendri, mida jagasin perele jõulukingiks. 






Soovin ka teile, kallid blogi lugejad ühe kalendri kinkida.
Selleks kirjuta kommentaaridesse, milline retsept minu blogist on sinu lemmik? 
Kalendri loosin välja kõikide kommenteerijate vahel juba sel pühapäeval, 10.01. 
Julget kommenteerimist ja head loosiõnne!


10.01.2016 Suur-suur tänu kõigile kommenteerijatele!  
Heameel on lugeda, et olete mu blogist erinevaid retsepte katsetanud ja mõnedki lemmikud leidnud. Tagasisidet on alati väga hea kuulda.

Võitja aitas valida random.org, loosiõnn naeratas seekord Reilika H-le, palju õnne! Reilika, palun võta minuga ühendust: maritsoobik@gmail.com


10 comments:

  1. Mulle maitses jõulutort. See sai ka ise järele proovitud ja maitses kogu perele. Aitäh maitsvate retseptide ja alati isuäratavate fotode eest.

    ReplyDelete
  2. Minu suur lemmik on kirsi-kohupiima purukook, seda olen mitmeid kordi teinud !

    ReplyDelete
  3. http://magusadfotod.blogspot.com.ee/2015/09/kartuli-juustupulgakesed.html Kartuli-juustupulgakesed :)

    ReplyDelete
  4. Olen siit blogist päris palju retsepte proovinud ja kõik need on alati väga hästi õnnestunud. 2015. aastal proovisin teha pohla-karamellirulli ja tatrajahu-karamellirulli, śokolaadikattega porgandikooki, jahuvaba śokolaadikooki ja avokaado-kodujuustusalatit. Kõik need osutusid suurteks lemmikuteks, aga eriliselt tahaks esile tõsta seda avokaadosalatit. Lihtne ja geniaalne.
    Soovin Sulle palju inspiratsiooni ja õnnestumisi ka 2016. aastaks!

    Mercredi (ei saa töö arvutilt kahjuks wordpressi sisse logida)

    ReplyDelete
  5. Mustika-juustukook on üks suur lemmik.

    ReplyDelete
  6. Palju on isuäratavaid retsepte, aga suvel sai proovitud maasika-rabarberi kohupiima purukooki, mis maitses imeliselt :)

    (teiereilika@hotmail.com)

    ReplyDelete
  7. Meie pere aastavahetuse lauda kattis Beseekattega mustikakook, jõuludel Jõhvika-valge šokolaadi tort. Meie pere lemmikuks on aga Õhuline kohupiimakook, mida olen teinud juba kümneid kordi.

    Häid maitseid uude aastasse! :)

    ReplyDelete
  8. Porgandirullbiskviit vaarikatega http://magusadfotod.blogspot.com.ee/2012/03/porgandi-rullbiskviit-vaarikatega.html, sest rullbiskviidid üldse on mu suured lemmikud, kuna neis on vähe jahu ja suhkrut. Valmistasin selle aastavahetuse lauale ja nädal varemgi jõuludeks. Tädile (kes muidu magusat ei armasta) maitses see nii väga, et küsis retseptigi :) Kreemi olen viimased korrad teinud suhkruta - kasutasin hoopis datlipastat :)

    Kaunist alanud aastat, Marit! :)

    ReplyDelete
  9. Tere Marit

    Sinu retseptide hulgast seda ühte on keeruline välja valida, aga mulle meeldib Sinu tegemiste juures tavapärasest erinevate jahude (ja ka muude koostisosade) järjekindel kasutamine, oskus muuta lihtsad klassikud köitvateks hõrgutisteks (nii retsepte veidi-veidi muutes kui tulemust oskuslikult näidates). Kokkuvõtvalt võib öelda, et peale iga postituse lugemist tekib tunne, et kohe tahaks ise ka järgi proovida. Sinu varamust olen eeskuju võtnud nt trühvlitordi tegemisel, mis sai väga maitsev ja on eriti vanemate sööjate seas suureks lemmikuks.

    Magusaid ideid ka selleks aastaks,
    Maarja

    ReplyDelete
  10. Bir işletme kredisi mi arıyorsunuz? kişisel kredi, konut kredisi, araç kredisi, öğrenci kredisi, borç konsolidasyonu kredisi, teminatsız krediler, risk sermayesi vb. Veya herhangi bir nedenden dolayı bir banka veya finans kurumu tarafından bir krediniz reddedildi mi? Özel borç vermekteyiz, işletmelere ve kişilere% 2 faiz oranının düşük ve hesaplı faiz oranlarında borç vermekteyiz. İlgileniyorsanız Bizimle bugün (fredrickpetersonloan@gmail.com) bize ulaşın ve bugün kredinizi alın
    Saygılarımızla,
    Fredrick Peterson yatırım ekibi

    ReplyDelete

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...