Nende küpsiste retsepti sain uuest kodumaisest saatest " Eesti parim pagar". Küpsistes on rohkelt kartulit ja hea maitset annab brõnza juust koos köömnetega. Väga mõnusad väikesed suupisted, mis maitsevad parimalt küpsetamispäeval.
KARTULI-JUUSTUPULGAKESED
500 g puhastatud kartuleid
150 g võid
200 g brõnsat
3 dl jahu
1 muna
köömneid
pealeraputamiseks riivitud juustu
paar oksa tilli
Keeda kartulid soolaga maitsestatud vees pehmeks. Püreesta kartul, lisa või. Lase jahtuda
Keeda kartulid soolaga maitsestatud vees pehmeks. Püreesta kartul, lisa või. Lase jahtuda
Sega juurde hakitud brõnsat, sool ja till. Lisa jahu ja vormi saadud tainast u 8 cm pikkused pulgakesed. Klopi muna lahti ning pintselda küpsistele. Puista peale köömneid ning riivitud juustu.
Küpseta u.15 minutit 180-kraadises ahjus.
Sellest kogusest tuleb kaks ahjuplaadi täit küpsiseid.
Retsept: Saate "Eesti parim pagar" 2 saate võidu retsept, autoriks Veronika
No comments:
Post a Comment