April 3, 2014

Tatraküpsised mandlite ja valge šokolaadiga


Nisujahuvabad küpsised, kus peidus ohtralt krõmpsuvaid mandlilaaste ja magusaid valge šokolaaditükke. Hästi maitsvad muredad küpsised, mis on kergelt pähklise maitsega (spetsiifilist tatra maitset tunda ei ole). Lisaks valmivad küpsised suhteliselt lihtsalt ja kiirelt ning maitsevad kõigile.


TATRAKÜPSISED MANDLITE JA VALGE ŠOKOLAADIGA

125g võid
85g suhkrut
1 muna
150g tatrajahu
1tl küpsetuspulbrit
75g mandlilaaste
50-75g valget šokolaadi

Vahusta või suhkruga vahule, lisa muna, vahusta edasi.
Lisa segades tatrajahu-küpsetuspulbrisegu, käte vahel purustatud mandlilaastud ja hakitud valge šokolaad.

Vormi tainast väikesed pallikesed, vajuta need kahvliga lamedaks.
Küpseta 180-kraadises ahjus u. 15-20 minutit.

Sellest kogusest tuleb u. 1,5-2 plaaditäit küpsiseid.

Retsept veidi muudetud kujul:  www.nami-nami.ee


2 comments:

  1. Mmm... need on tõesti imemaitsvad küpsised ning teistele pereliikmetele maitsesid ka väga! Aitäh retsepti eest! Kuna ma valget šokolaadi ei armasta, asendasin selle tumeda šokolaadiga ja ka see sobis.

    ReplyDelete

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...