Tort Eesti Vabariigi aastapäevaks
Tegin sel aastal küpsetamist mitte vajava tordi Eesti vabariigi aastapäevaks.
Põhjaks kasutasin heledaid küpsised, kreemiks segasin sulatatud ja riivitud kamašokolaadi vahukoore, želatiini ja kohupiimaga. Kamašokolaadikreemi vahekihiks lisasin maasika-toormoosi. Kõige peale raputasin natuke allesjäänud purustatud küpsiseid.
Palju ilusaid isamaa teemalisi torte leiab ka Nami-nami kooskokkamisel "Tort Isamaale 2012"
Väga kena, Marit - see kamašokolaadikreem tundub mõnus!
ReplyDeleteAitäh Pille! Jaa, kamašokolaadiga kreem sai tõesti maitsev.
ReplyDeleteLappasin terve blogi ahhetades läbi - kui ilusad pildid! Igatahes hakkan silma peal hoidma. ;)
ReplyDeleteKatrin, rõõm kuulda, kui meeldib:)
ReplyDelete