Tegin sel aastal küpsetamist mitte vajava tordi Eesti vabariigi aastapäevaks. Põhjaks kasutasin heledaid küpsised, kreemiks segasin sulatatud ja riivitud kamašokolaadi vahukoore, želatiini ja kohupiimaga. Kamašokolaadikreemi vahekihiks lisasin maasika-toormoosi. Kõige peale raputasin natuke allesjäänud purustatud küpsiseid. Palju ilusaid isamaa teemalisi torte leiab ka Nami-nami kooskokkamisel "Tort Isamaale 2012"
Väga kena, Marit - see kamašokolaadikreem tundub mõnus!
ReplyDeleteAitäh Pille! Jaa, kamašokolaadiga kreem sai tõesti maitsev.
ReplyDeleteLappasin terve blogi ahhetades läbi - kui ilusad pildid! Igatahes hakkan silma peal hoidma. ;)
ReplyDeleteKatrin, rõõm kuulda, kui meeldib:)
ReplyDelete