June 26, 2013

Maasika-rabarberikrõbedik


Veel üks mõnus kergelt valmiv magustoit rabarberitega, seekord koos maasikatega. Vaja on vaid maasikad-rabarberid hakkida ja segada kokku puru, seejärel kõik vormi laduda, ning juba õige pea on mõnus magustoit valmis maiustamiseks. Lihtne kuid väga maitsev kodune magustoit. Kergelt kaneeline puruvorm maitseb nii leigelt koos vanillijäätise, vanillikastme või piimaga kui ka järgmisel päeval külmalt. 


MAASIKA-RABARBERIKRÕBEDIK

400g rabarberit
300g maasikaid
100g suhkrut
2sl maisitärklist

Puru:
100g võid
100g nisujahu
80g mandlijahu
100g demerara suhkrut
1tl kaneeli

Sega omavahel kuivained.
Lisa külmad võitükid, haki purutaoliseks. 
Tükelda rabarber ja maasikad. 
Sega suhkru ja maisitärklisega, vala ahjuvormi. Raputa peale puru, küpseta 200-kraadises ahjus u.20-25.minutit.
Serveeri leigelt koos vanillijäätise, vanillikastme või piimaga.





No comments:

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...