May 24, 2012

Hapupiimapannkoogid


Lõpuks ometi saavutasin õige maitse ja kohevusega pontsakad hapupiima-pannkoogid. Need pühapäeva hommikused pannkoogid kadusid laualt üpriski kiirelt sööjate kõhtu, mis siis et kooke sai tõesti palju. 
Meil süüakse pannkooke ikka moosiga(soovitavavalt enda tehtud) ja kõrvale juuakse külma piima mmm... milline suurepärane hommikusöök!
Mulle meeldivad ikka magusamad pannkoogid, nii et kellele ei meeldi väga magusad, siis tuleks suhkru kogust vähendada nt.1spl peale. 


HAPUPIIMA-PANNKOOGID


2 muna
3spl suhkrut
näputäis soola
3-3,5dl hapupiima või keefiri
4dl jahu
1tl soodat


Klopi munad lahti, lisa suhkur ja sool.
Sega juurde keefir.
Mõõda teise kaussi jahu ja sega juurde sooda.
Lisa jahu-sooda muna-keefirisegule.
Sega ühtlaseks, tainas peaks tulema umbes paksu hapukoore paksune.
Vajadusel lisa jahu või keefiri.
Soovi korral lase külmikus seista tunnike.
Küpseta õlis keskmisel kuumusel väikesed pannkoogid.

Sellest kogusest tuleb u. 35 pannkooki.

No comments:

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...